Συνεργασία HAM Systems με Doppler S.A.

Δημοσιεύτηκε από τον/την Panagiotis Pampalos στις

Η HAM Systems ολοκλήρωσε επιτυχώς το σχεδιασμό και την ανάπτυξη συσκευής (hardware και firmware) απομακρυσμένης επικοινωνίας με το κεντρικό υπολογιστικό σύστημα που χρησιμοποιεί η εταιρεία Doppler S.A. Η συσκευή έχει τη δυνατότητα απομακρυσμένης επικοινωνίας με το Διακομιστή μέσω GSM, Ethernet ή/και Wi-Fi και μπορεί να τοποθετηθεί σε ράγα εντός ηλεκτρολογικού πίνακα.

Με τη συσκευή αυτή η Doppler S.A. θα μπορεί να έχει απομακρυσμένη εποπτεία της κατάστασης των ανελκυστήρων της ενώ θα μπορεί να προσφέρει στους πελάτες καινοτόμες λύσεις, όπως ο απομακρυσμένος έλεγχος του ανελκυστήρας τους, μέσω του Διαδικτύου.

Η Doppler S.A. είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα με εξαγωγές σε πάνω από 60 χώρες  και δραστηριοποιείται στο χώρο της σχεδίασης, παραγωγής, εγκατάστασης και συντήρησης ανελκυστήρων, εξαρτημάτων ανελκυστήρων, κυλιόμενων σκαλών και parking lifts καθώς επίσης και κάθε είδους μηχανολογικών εξαρτημάτων και κατασκευών και στην εισαγωγή, εξαγωγή, εμπορία των ανωτέρω καθώς και η αντιπροσώπευση οίκων του εξωτερικού στον τομέα αυτό.

Κατηγορίες: News

0 σχόλια

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *